Veelgestelde vragen

Jeroen is de oprichter van Ikgaopavontuur.nl. De webshop en met name het idee voor het reisbandje is ontstaan tijdens het backpacken. Aziaten, het zijn echt hele aardige mensen. Maar als je iets wil weten kom je soms gewoon geen steek verder. In Myanmar leek het helemaal alsof ik onverstaanbaar was en daar ontstond het idee voor het reisbandje. Daarnaast verzamel ik zowel online als offline goedkope en handige backpackspullen en biedt die aan in de Ikgaopavontuur webshop.

Het Ikgaopavontuur reisbandje is een armband met zestien iconen die je gebruikt tijdens het reizen door landen of gebieden waar slecht of geen Engels gesproken wordt. Denk aan Zuid-Oost Azië maar ook zeker aan het taalprobleem in Rusland, China of Japan. Met het reisbandje vraag je eenvoudig naar de wifi code, de bushalte of een plek om lekker te eten. Het reisbandje is ook leuk om cadeau te geven aan een backpacker trouwens.

Er zijn twee maten. Een heren en dames maat. De heren maat is eigenlijk een normale polsmaat. Om precies te zijn heeft het bandje een omtrek van 202 mm. De dames maat is een cm kleiner omdat dames meestal een iets kleinere pols hebben. Dit bandje heeft een omtrek van 190 mm. De kleine maat voor dames is verkrijgbaar in roze, paars, donkergroen en lichtblauw.

Tip
Heren met een kleine  pols kunnen beter een damesmaat bestellen. Dames met een grote pols kunnen beter een herenmaat bestellen.

In de eerste batch reisbandjes die ik heb laten maken is citronella toegevoegd om muggen op afstand te houden. Echter bleek dit niet heel effectief en slechts voor zeer korte duur werkzaam. In de nieuwe batch heb ik dit laten vervallen.

Tarieven binnen Nederland
€2,95 briefpost (tot 350 gr) – voor bestellingen die door de brievenbus passen
€3,95 brievenbuspakket (tot 2kg) – voor bestellingen die door de brievenbus passen
€6,95 pakketpost – voor bestellingen die niet door de brievenbus passen
Gratis verzenden bij aanschaf van drie reisbandjes*
* Bij aanschaf van producten met een duurdere verzendklasse wordt het
betreffende tarief berekend. Alleen geldig in Nederland.

Ikgaopavontuur levert alle artikelen uit voorraad. Als je voor 16:00 uur besteld is ons streven om de zelfde dag nog te verzenden. Dat lukt niet altijd. Daarom houden we hooguit 2 werkdagen aan voordat jouw bestelling op de deurmat valt. PostNL bezorgd 95% op tijd.

Behalve PayPall zijn alle betalingsmogelijkheden gratis. PayPall rekent flinke transactiekosten en daarom ben ik als kleine ondernemer genoodzaakt om €0,79 transactiekosten in rekening te brengen.

Welcome here at Ikgaopavontuur.nl. This is a Dutch backpacker and travelers webshop and we sell different kind of backpacker accessories. Especially our self-made backpacker travel bracelet. Our travel bracelet helps you out while traveling along places where local people can’t speak English well. The idea of this travel bracelet is to communicate by pionting one of the sixteen icons on the bracelet. There are so much places in the world where local people are so nice and trying to help you. But sometimes it won’t work out because they’re just answering ‘yes’ on your question where the toitlet is.. Or, me: “Where can I find a train- or busstation? He; “Yes”. It’s so cute haha, but really not helpful. The Ikgaopavontuur travelbracelet makes your trip so much easier! If you have any questions (I know, this whole website is in Dutch) you can send me a message any time. Let me make one thing clear, It’s absolutly not a bracelet for travel diseases or sickness. Have a save trip!

Shopping cart

0

Geen producten in je winkelmand.

0