FAQ

Jeroen is de oprichter van Ikgaopavontuur.nl. De webshop en met name het idee voor het reisbandje is ontstaan tijdens het backpacken. Aziaten, het zijn echt hele aardige mensen. Maar als je iets wil weten kom je soms gewoon geen steek verder. In Myanmar leek het helemaal alsof ik onverstaanbaar was en daar ontstond het idee voor het reisbandje. Daarnaast verzamel ik goedkope en handige backpackspullen en biedt die aan in de Ikgaopavontuur webshop.

Het Ikgaopavontuur reisbandje is een armband met zestien iconen die je gebruikt tijdens het reizen door landen of gebieden waar slecht of geen Engels gesproken wordt. Denk aan Zuid-Oost Azië maar ook zeker aan het taalprobleem in Rusland, China of Japan. Met het reisbandje vraag je eenvoudig naar de wifi code, de bushalte of een plek om lekker te eten. Het reisbandje is ook leuk om cadeau te geven aan een backpacker trouwens.

Er zijn twee maten. Een heren en dames maat. De heren maat is eigenlijk een normale polsmaat. Om precies te zijn heeft het bandje een omtrek van 202 mm. De dames maat is een cm kleiner omdat dames meestal een iets kleinere pols hebben. Dit bandje heeft een omtrek van 190 mm. De kleine maat voor dames is verkrijgbaar in roze, paars, donkergroen en blauw.

In de eerste batch reisbandjes die ik heb laten maken is citronella toegevoegd om muggen op afstand te houden. Echter bleek dit niet heel effectief en slechts voor zeer korte duur werkzaam. In de nieuwe batch heb ik dit laten vervallen.

We doen ons best om jouw bestelling zo snel mogelijk de deur uit te doen. Als je voor 16:00 uur besteld is ons streven om de zelfde dag nog te verzenden. Dat lukt niet altijd. Daarom houden we hooguit 2 werkdagen aan voordat jouw bestelling op de deurmat valt. PostNL bezorgd 95% van de briefpost op tijd.

Behalve PayPall zijn alle betalingsmogelijkheden gratis. PayPall rekent flinke transactiekosten en daarom ben ik als kleine ondernemer genoodzaakt om €0,50 transactiekosten in rekening te brengen.

Shopping cart

0

Geen producten in je winkelmand.

0